Ποιος ποδοσφαιριστής καπνίζει ναργιλέ και πίνει ποτά - iefimerida.gr

Ποιος ποδοσφαιριστής καπνίζει ναργιλέ και πίνει ποτά

Στίβεν Άιρλαντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επιβλαβή για την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή και να τον εκθέσουν στους θαυμαστές του.

Στην περίπτωση του Στίβεν Άιρλαντ, η έμπνευση που είχε η σύντροφός του να ανεβάσει ανάρμοστη φωτογραφία του στο Twitter, προκαλεί στον άσο της Άστον Βίλα μεγάλους μπελάδες.

Η Τζέσικα Λόουλορ ανέβασε μία φωτογραφία του αγαπημένου της όπου εικονίζεται να καπνίζει ναργιλέ και να κρατάει ένα ποτήρι με ποτό. Η χρονική στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η εν λόγω φωτογραφία δεν ήταν και η καταλληλότερη για τον 25χρονο μέσο, καθώς ανέβηκε 24 ώρες μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ, όπου και αποχώρησε τραυματίας ο Άιρλαντ, ενώ την ίδια εβδομάδα ο συμπαίκτης του, Μπάρι Μπάναν, συμμετείχε σε εκστρατεία για την αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ από τους οδηγούς.

Ο Άιρλαντ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 8 εκ. λιρών, δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του τους οπαδούς της Άστον Βίλα και δεν πρόκειται να τους κερδίσει εάν συνεχίσει να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο η εξωγηπεδική του ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ