Σόιμπλε: Η κρίση στην Ευρωζώνη θα τεθεί υπό έλεγχο μέσα στο 2012 - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Η κρίση στην Ευρωζώνη θα τεθεί υπό έλεγχο μέσα στο 2012

Γερμανός υπουργός Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέβαιος ότι η κατάσταση στην Ευρωζώνη θα σταθεροποιηθεί μέσα στο 2012, αλλά και ότι το ευρώ θα καταφέρει να «επιβιώσει» και δεν θα διαλυθεί, εμφανίστηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σε συνέντευξη του στους Financial Times ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, εμφανίζεται πεπεισμένος ότι οι Ευρωπαίοι θα θέσουν υπό έλεγχο την κρίση χρέους μέσα στο 2012.

«Νομίζω ότι μέσα στο επόμενο 12μηνο η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί», ανέφερε ο κ. Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι όλες οι χώρες έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Ο υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Μέρκελ σημείωσε ακόμη ότι η νομισματική ένωση είναι κοινή με τη μοίρα των χωρών και τόνισε ότι οι ηγέτες της Ευρώπης θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψουν μια κατάρρευση της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ