Αντριάνα Λίμα -4 fitness μυστικά για σφιχτό κορμί - iefimerida.gr

Αντριάνα Λίμα -4 fitness μυστικά για σφιχτό κορμί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα αυτές τις ημέρες στο fashion show της Victoria Secret και ήδη ο κόσμος της μόδας, αλλά και οι θαυμαστές του brand παραμιλούν με τις σέξι εμφανίσεις των μοντέλων.

Ανάμεσα στους αγγέλους που βάζουν τα φτερά τους και «πετούν» στην πασαρέλα βρίσκεται φυσικά και η Αντριάνα Λίμα, η οποία εκτός από την εξωτική της ομορφιά , ξεχωρίζει και για το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλωστε για να γίνεις ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον πλανήτη και να αποκτήσεις τον τίτλο του αγγέλου στη VS, χρειάζεται σκληρή προπόνηση, θυσίες και πολύ ιδρώτα.

Η Αντριάνα το αποδεικνύει τόσο σε συνεντεύξεις τις, όσο και με προσωπικές της φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Ινσταγκραμ, θέλοντας έτσι να αποκαλύψει και μερικά μικρά μυστικά της ρουτίνας που ακολουθεί.

Διάβασε όλο το άρθρο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντριάνα Λίμα fitness μυστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ