Τατιάνα Μπλάτνικ: «Με τον Νικόλαο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» - iefimerida.gr

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Με τον Νικόλαο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην γνωριμία της με τον σύζυγό της Νικόλαο αλλά και την καθημερινότητά της στην Ελλάδα αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Με αφορμή την ελληνική έκδοση του βιβλίου που έχει συν επιμεληθεί με τίτλο «Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις» η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε στο Βημαgazino.

H Τατιάνα Μπλάτνικ γνώρισε τον Νικόλαο το 2001 και όπως λέει και η ίδια, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Ναι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά υπήρξε μια μακρά περίοδος φλερτ. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ρομαντικό τρόπο. Τότε ήμουν ακόμα στην Ουάσιγκτον. Ο Νικόλαος ζούσε στο Λονδίνο. Στέλναμε επιστολές ο ένας στον άλλον. Μάλλον δεν είχαμε εξοικειωθεί ακόμη με τα e-mail».

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά τους, σήμερα.

«Είναι γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις και αρχίζει από πολύ νωρίς το πρωί βγάζοντας βόλτα τον Ρούμι μαζί με τον Νικόλαο στο βουνό της Πεντέλης, κοντά στο σπίτι μας. Είναι μια ώρα που αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον.

Από τις δέκα και μετά και ως αργά το απόγευμα, η ημέρα είναι γεμάτη συναντήσεις, πάντα με διαφορετικούς ανθρώπους και για ενδιαφέροντα project. Και η ημέρα τελειώνει συνήθως στην κουζίνα, τον χώρο που με βοηθά να αποφορτιστώ και να ηρεμήσω.

Η μαγειρική είναι για μένα μια μορφή θεραπείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τατιάνα Μπλάτνικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ