Για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων παραπέμφθηκε 30χρονος από το Ηράκλειο - iefimerida.gr

Για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων παραπέμφθηκε 30χρονος από το Ηράκλειο

δράστης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις κατηγορίες της ασέλγειας και της αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκων αλλά και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας παραπέμπεται να δικαστεί 30χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος σήμερα είναι έγκλειστος στις φυλακές Τριπόλεως.

Την παραπομπή του αποφάσισε, ομόφωνα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και σύμφωνα με πληροφορίες το επίμαχο βούλευμα είναι καταπέλτης για τον νεαρό ιδιωτικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς» η υπόθεση, που είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς ο κατηγορούμενος ήταν άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας.

Τις καταγγελίες έκαναν στην Ασφάλεια Ηρακλείου οι γονείς των ανήλικων, μετά από τα όσα θλιβερά τους είχαν εκμυστηρευτεί τα παιδιά τους.

Ο 30χρονος ανήκε στο φιλικό περιβάλλον των οικογενειών και έτσι είχε την δυνατότητα, λόγω της εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί, να συναντιέται με τα παιδιά και κάποιες φορές να τα φιλοξενεί στο σπίτι του.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά, ισχυριζόμενος ότι τα αγαπούσε, γι' αυτό και περνούσε αρκετές ώρες μαζί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ