Τραμπ: Ο Ρούντι Τζουλιάνι δεν θα είναι στην κυβέρνησή μου -Σέβομαι τους λόγους που αρνείται - iefimerida.gr

Τραμπ: Ο Ρούντι Τζουλιάνι δεν θα είναι στην κυβέρνησή μου -Σέβομαι τους λόγους που αρνείται

Φωτογραφία: flickr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, ένας από τους πιο πιστούς συμμάχους του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα αναλάβει καμιά θέση στην κυβέρνηση του Ρεπουμπλικάνου που θα αναλάβει καθήκοντα την 20ή Ιανουαρίου.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο μεγιστάνας σε ανακοίνωσή του η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

«Ο Ρούντι θα ήταν ένα εξαίρετο μέλος της κυβέρνησης, σε διάφορα πόστα, αλλά σέβομαι απόλυτα και αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μείνει στον ιδιωτικό τομέα», ανέφερε ο Τραμπ.

Ο Τζουλιάνι θεωρείτο ένας από τους υποψήφιους για την διαδοχή του Τζον Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Νωρίτερα, το CNN μετέδιδε ότι ο Τζουλιάνι δεν είναι πλέον μεταξύ των υποψηφίων για τη διαδοχή του Τζον Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Eπικαλούμενο μια πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του μεγιστάνα - την οποία δεν κατονόμασε - μετέδωσε πως «ο Τζουλιάνι ενημερώθηκε ότι δεν είναι πλέον ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας».

Ανάμεσα στους υποψήφιους για το αξίωμα αυτό δύο από τους επικρατέστερους θεωρείται πως είναι ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνεϊ, καθώς και ο πρόεδρος ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της Exxon Mobil Ρεξ Τίλερσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρούντι Τζουλιάνι Νέα Υόρκη δήμαρχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ