Αλλαξε το σήμα της η Τσαπεκοένσε – Τιμά τους νεκρούς [εικόνα] - iefimerida.gr

Αλλαξε το σήμα της η Τσαπεκοένσε – Τιμά τους νεκρούς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Τσαπεκοένσε, μετά το αεροπορικό δυστύχημα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε συνολικά 71 άτομα εκ των οποίων 19 ήταν ποδοσφαιριστές του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Η Τσαπεκοένσε αποφάσισε να αλλάξει μια για πάντα το έμβλημά της, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τους ανθρώπους που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή.

Στο σήμα, προστέθηκαν πλέον δύο αστέρια και μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί τι σημαίνει το καθένα.

«Το πρώτο αστέρι αναφέρεται στους εστεμμένους πρωταθλητές του Κόπα Σουνταμερικάνα. Είναι λευκό γιατί αντιπροσωπεύει την ηρεμία που βρήκαν οι αιώνιοι πρωταθλητές μας και αυτό είναι το φως που θα μας οδηγήσει μπροστά. Το δεύτερο αστέρι, μέσα στο γράμμα F που αφορά στο ποδόσφαιρο, είναι ο τρόπος για να απαθανατίσουμε όσους αφιέρωσαν τη ζωή τους στη Τσαπεκοένσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλλαξε το σήμα της η Τσαπεκοένσε – Τιμά τους νεκρούς [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ