Σαββίδης: «Οι γιατροί δε μου συστήνουν να είμαι στο γήπεδο, αλλά...»

Εμφανώς χαρούμενος και ανακουφισμένος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λίμπερετς (2-0) που σε συνδυασμό με τη νίκη της Φιορεντίνα επί της Καραμπάγκ έφερε την ομάδα του στους «32» του Europa League.

Μάλιστα έδειξε να θεωρεί πως το «μάντρωμα» της ομάδας σε ξενοδοχείο έπαιξε ρόλο στο να τονωθεί η ομοψυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

«Είπα στα παιδιά. οι φίλαθλοι περιμένουν έναν τέτοιο ΠΑΟΚ και τέτοιος πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη θέλω να ζητήσω συγνώμη για το γεγονός ότι πολλές φορές δε μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας που δίνουμε. Ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Τις προηγούμενες μέρες που μείναμε στο ξενοδοχείο γίναμε οικογένεια», τόνισε.

Ερωτηθείς τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια απάντησε: «Είπα στους παίκτες ότι οι γιατροί δε μου συστήνουν να είμαι στο γήπεδο αλλά θα είμαι μαζί τους σήμερα».

Όσο για το αν το «μάντρωμα» ήταν τιμωρία για την ομάδα; «Σε καμία περίπτωση. Ήθελα πάρα πολύ να είμαστε όλοι μαζί. Ήταν μια καλή ατμόσφαιρα και σε καλές συνθήκες επικοινωνήσαμε μεταξύ μας. Πήρα μια ικανοποίηση με την επικοινωνία μαζί τους», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σαββίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ