Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες bar restaurant για χρέη στο δημόσιο 900.000 ευρώ - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες bar restaurant για χρέη στο δημόσιο 900.000 ευρώ

σύλληψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλες τρεις συλλήψεις επιχειρηματιών για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη φορά, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας συνέλαβαν τους συνέταιρους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια- καφέ μπαρ- υπηρεσίες τροφοδοσίας) που λειτουργούσε στη Στοά Μοδιάνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 39, 41 και 42 ετών, η οφειλή των οποίων προς το Δημόσιο αγγίζει συνολικά τις 900 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το ύψος του χρέους για τον 39χρονο και τον 42χρονο ανέρχεται σε 289.166,86 ευρώ, έκαστος, και σε 312.144,85 ευρώ για τον 41χρονο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που τους απήγγειλε την κατηγορία της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση.

Δύο εξ αυτών, ο 39χρονος και ο 42χρονος, παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία. Για τον τρίτο, τον 41χρονο, θα οριστεί δικάσιμος από το Εφετείο, λόγω ειδικής δωσιδικίας, καθώς πρόκειται για δικηγόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των τριών είναι γνωστός και από την καριέρα του στο μόντελινγκ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ