Αυξημένος ο τζίρος στον τομέα ενημέρωσης το γ' τρίμηνο - iefimerida.gr

Αυξημένος ο τζίρος στον τομέα ενημέρωσης το γ' τρίμηνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση σημείωσε το γ΄ τρίμηνο του 2016 ο κύκλος εργασιών του τομέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, όπως έδειξαν τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις του Γ΄ τριμήνου 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2015, παρουσίασε αύξηση 6,3%, έναντι μείωσης 36,3% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2015 προς το 2014.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών του Γ΄ τριμήνου 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2015, παρουσίασε αύξηση 7,9%, έναντι μείωσης 34,8% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2015 προς το 2014 .

Τριμηνιαίες μεταβολές

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις του Γ΄ τριμήνου 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β΄ τριμήνου 2016, παρουσίασε μείωση 20,5%, έναντι μείωσης 31,8% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2015.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών του Γ΄ τριμήνου 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Β΄ τριμήνου 2016, παρουσίασε μείωση 33,5%, έναντι μείωσης 52,8% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του έτους 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ ΕΛΣΤΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ