Πάμε Στοίχημα στο Europa League με ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ (video) - iefimerida.gr

Πάμε Στοίχημα στο Europa League με ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ (video)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φτάνουμε σήμερα (08/12) στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League, τα παιχνίδια του οποίου κυριαρχούν στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

Από ελληνικής πλευράς, πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Σλόβαν Λίμπερετς και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Κάραμπακ (φιλοξενεί τη Φιορεντίνα) για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό το άγχος δε θα το έχουν οι δύο άλλοι εκπρόσωποί μας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, για διαφορετικούς, όμως, λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» έχει εξασφαλίσει ήδη ένα «εισιτήριο» για τα νοκ άουτ, αλλά αν θέλουν να περάσουν ως πρώτοι του ομίλου τους, οφείλουν να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Αντίθετα, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στη Λεωφόρο τη Θέλτα, όντας βαθμολογικά αδιάφοροι, καθώς δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Νίκη-βάλσαμο ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σλόβαν Λίμπερετς (18:00). Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το ρεαλιστικό σενάριο πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, τον θέλει να ελπίζει σε καλύτερο αποτέλεσμα από την Καραμπάκ, η οποία τον βάζει κάτω στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Το απίθανο σενάριο πρόκρισης, θέλει τον ΠΑΟΚ να κερδίζει και να περιμένει να χάσει η Φιορεντίνα με διαφορά έξι γκολ και πάνω για να μπορέσει να προκριθεί. Από την άλλη πλευρά, η Σλόβαν Λίμπερετς δεν θέλει απλώς να κερδίσει στην Τούμπα για να προκριθεί, αλλά πρέπει, παράλληλα, να χάσει και η Καραμπάκ. Σε τραγική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που περιμένει πως και πως το σημερινό παιχνίδι, μήπως και η πρόκριση αποτελέσει το φάρμακο στις ανοικτές πληγές που έχουν προκληθεί τόσο από τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, όσο και από τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Αναμφίβολα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσεις στην πενταετία που ο Ιβάν Σαββίδης ηγείται της ομάδας, πράγμα που φάνηκε και από τον τρόπο που προσέγγισε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στη «Λεωφόρο».

Προγνωστικό: Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε τον Άσσο, σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, καθώς θεωρούμε ότι θα γίνει ένα σχετικά «κλειστό» παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα κατορθώσει να πάρει τη νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται.

Κρίνεται η κορυφή στη Λευκωσία

Συνεχίζουμε με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός, ο οποίος αρχίζει στις 20:00. Εξασφαλισμένη ήδη η πρόκριση και για τις δύο ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ κλειδώνει με ισοπαλία και την πρωτιά στον όμιλο, ενώ ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο τη νίκη για να πάρει την πρωτιά. .Οι πρωταθλητές Κύπρου θα έχουν ως οδηγό το μεγάλο διπλό στο «Καραϊσκάκης» της 29ης Σεπτεμβρίου, το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παρουσία τους στην κορυφή του 2ου ομίλου αυτή τη στιγμή. Οι άλλες δύο νίκες (3-0-2 το σερί) πανηγυρίστηκαν μέσα στο «ΓΣΠ» επί των Αστάνα (2-1) και Γιουνγκ Μπόις. Σε καλό mood η ομάδα μετά το εμφατικό 4-1 στο ντέρμπι με την Ομόνοια, ένα ματς στο οποίο το γόητρο έχει ισότιμη σημασία με το καθαρά βαθμολογικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός «τρέχει» σερί 2-2-1 στη φάση των ομίλων του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, μετρώντας εκτός έδρας το διπλό επί της Γιουνγκ Μπόις (0-1) και το ισόπαλο 1-1 με την Αστάνα, ενώ έρχεται από τις δύο «τεσσάρες» επί των Χανίων (εκτός έδρας για το Κύπελλο) και του Λεβαδειακού (εντός έδρας για το πρωτάθλημα).

Προγνωστικό: Αρκετά ποιοτικές και οι δύο ομάδες, περιμένουμε μία αναμέτρηση η οποία θα έχει γκολ. Θα επιλέξουμε, επομένως, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, χωρίς να ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή!

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στη Λεωφόρο

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα. Αδιάφορος ο Παναθηναϊκός, θα είναι σίγουρα τελευταίος στη βαθμολογία. Η Θέλτα προκρίνεται με καλύτερο αποτέλεσμα απ’ τη Σταντάρ Λιέγης. Αν κερδίσουν αμφότερες, το επόμενο κριτήριο μετά τα μεταξύ τους παιχνίδια (ισόπαλα 1-1 και τα δύο) είναι η συνολική διαφορά τερμάτων, με τη Σταντάρ να υπερτερεί καθότι μετράει +2 και η Θέλτα +1. Αν υπάρξει ισορροπία και σ’ αυτόν τον τομέα, επόμενο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση. Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το σημερινό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, που απογοήτευσε για ακόμη μια χρονιά στην Ευρώπη. Σήμερα υποδέχεται την ενδιαφερόμενη Θέλτα και θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, πραγματοποιώντας μια ανταγωνιστική εμφάνιση και δίνοντας αφορμή για χειροκρότημα. Νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ θέλει η Θέλτα, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης. Οι Ισπανοί γνωρίζουν ότι το απλό «τρίποντο» ενδέχεται να μην τους αρκεί, αφού αν την ίδια ώρα κερδίζει και η Σταντάρ Λιέγης τον Άγιαξ, το πιθανότερο είναι ότι μένουν εκτός συνέχειας.

Προγνωστικό: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης «συμμάζεψε» τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και περιμένουμε από τους «πράσινους» μία... μυαλωμένη εμφάνιση, χωρίς παράλογα ρίσκα, και σήμερα. Από την άλλη, η Θέλτα, αν και έχει κίνητρο, δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη μακριά από το γήπεδό της. Στοιχηματικά, το 2-3 γκολ θα αποτελέσει την επιλογή μας, μια και δε βλέπουμε να «ανοίγει» πολύ το σκορ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει ετοιμάσει το Betarades.gr με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Παράλληλα, μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που θα βρείτε στο βίντεο και να διεκδικήσετε 130€!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League προγνωστικά betarades
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ