Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ καταγγέλλει το Twitter: «Κατέβασε» τα tweets μας με τη δικαιολογία της προεκλογικής περιόδου - iefimerida.gr

Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ καταγγέλλει το Twitter: «Κατέβασε» τα tweets μας με τη δικαιολογία της προεκλογικής περιόδου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελία κατά του Twitter έκανε σήμερα, ανήμερα της γενικής απεργίας, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, κατηγορώντας το ότι λογόκρινε και «κατέβασε» τα tweet της Συνομοσπονδίας.

Μιλώντας στον Βήμα FM, ο Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε ότι οι αναρτήσεις της ΓΣΕΕ «κατέβηκαν» από τους υπευθύνους του κοινωνικού δικτύου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η δικαιολογία ήταν πως «αρχή του κοινωνικού μέσου δικτύωσης είναι να μην αναπαράγονται πολιτικά μηνύματα εν μέσω προεκλογικής περιόδου»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ανέφερε ότι τα tweets που «κατέβηκαν» μιλούσαν για την κατάσταση στην Ελλάδα, τα μέτρα λιτότητας και τη διαπραγμάτευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ