Τσαπεκοένσε: Τα πρώτα βήματα του Ρούσελ μετά το αεροπορικό δυστύχημα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσαπεκοένσε: Τα πρώτα βήματα του Ρούσελ μετά το αεροπορικό δυστύχημα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα του βήματα μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους, έκανε ο Αλαν Ρούσελ, στο νοσοκομείο της Κολομβίας όπου νοσηλεύεται.

Ο ποδοσφαιριστής της Τσαπεκοένσε, ήταν ένας από τους έξι επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος και μετά από σχεδόν μια εβδομάδα κατάφερε να σηκωθεί για πρώτη φορά από το κρεβάτι και να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Εστειλε παράλληλα ένα μήνυμα προς τους συμπατριώτες του, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες για τα συγκινητικά μηνύματα συμπαράσταση.

«Λαέ της Βραζιλίας, όλου του κόσμου, εδώ είναι ο Άλαν Ρούσελ. Ήθελα να σας πω ότι αναρρώνω επιτυχώς. Θα είμαι σε λίγο καιρό στη Βραζιλία για να τελειώσω τη θεραπεία μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε.

Vídeo do recado e dos passos de Alan Ruschel (Chape), que apareceu pela primeira vez após o acidente. #ForçaChape pic.twitter.com/NacvlVsyoR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ