Χριστούγεννα με κοσμήματα PANDORA -Βρείτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας - iefimerida.gr

Χριστούγεννα με κοσμήματα PANDORA -Βρείτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα είναι προ το πυλών και ήδη οι καρδιές έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικη διάθεση και η ζωή κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς από πολύ νωρίς.

Μέσα σε αυτούς τους ρυθμούς, όλοι αναζητούμε λίγη παραπάνω λάμψη και μαγεία στην καθημερινότητά μας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να φορέσουμε τα αγαπημένα μας κοσμήματα PANDORA και να καλωσορίσουμε το νέο έτος από τώρα.

Τα κοσμήματα PANDORA με τις μοναδικές λεπτομέρειές τους και τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της αναδεικνύουν την μοναδικότητά μας με κομψότητα και στιλ.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι να επιλέξετε για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας, η PANDORA είναι εκεί για εσάς, προσφέροντας σας ένα μοναδικό εργαλείο, με το οποίο μπορείτε να βρείτε το τέλειο δώρο. Με ένα κλικ στο Gift Finder το πιο εντυπωσιακό κόσμημα είναι ένα βήμα μακριά.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της PANDORA είναι ένα χειμωνιάτικο παραμύθι.

Η ομορφιά του νυχτερινού ουρανού και η μαγεία των Χριστουγέννων, αποτυπώνονται στη νέα συλλογή της PANDORA Christmas 2016. Λαμπερά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, αποτελούν τα πιο κομψά και διαχρονικά δώρα που θα προσθέσουν εντυπωσιακή λάμψη στις γιορτινές εμφανίσεις!

PATTERNS OF FROST

Εύθραυστες χιονονιφάδες, κρυστάλλινες σταγόνες και χιονισμένα λουλούδια, αποτυπώνουν την αιθέρια ομορφιά του χειμώνα, στα κοσμήματα της σειράς ''Patterns of Frost''. Διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια και κρύσταλλα σε εντυπωσιακές, γαλάζιες αποχρώσεις, προσθέτουν την τελική πινελιά σ’ ένα κομψό look.

CELESTIAL TALES

Εμπνευσμένα από τη μοναδική ομορφιά του έναστρου γαλαξία, τα εντυπωσιακά κοσμήματα της συλλογής, συνδυάζουν περίτεχνες γραμμές που πλέκονται μεταξύ τους, από λαμπερές πέτρες και μασίφ ασήμι, αλλά και σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας με ουράνια μοτίβα. Η κομψή, μοντέρνα γραμμή τους, τα καθιστά ιδανικά για μοναδικούς stylish συνδυασμούς, που αναβαθμίζουν κάθε γιορτινό outfit.

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παραμυθένια σύμβολα και γιορτινά μοτίβα με εκπληκτικές, χειροποίητες λεπτομέρειες, αιχμαλωτίζουν αγαπημένες αναμνήσεις από την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου. Παιχνιδιάρικα σχέδια από μασίφ ασήμι 925ο, κόκκινο σμάλτο και λαμπερή κυβική ζιρκόνια, μας ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων και αποτελούν τα πιο όμορφα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

SHINING SENTIMENTS

Τρυφερές καρδιές, vintage λεπτομέρειες και γεωμετρικά στοιχεία, συνδυάζονται με μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και μαργαριτάρια, σε μοναδικές δημιουργίες που χαρίζουν διαχρονική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση!

Η φροντίδα, η αγάπη και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε κόσμημα PANDORA, από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία.

Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει το προσωπικό της στιλ και να αναδείξει τη μοναδικότητά της, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr.

Τα κοσμήματα PANDORA είναι γεμάτο εκπλήξεις για τους φίλους τους.

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου η PANDORA κληρώνει κάθε ημέρα και ένα διαφορετικό δώρο! Μάθε περισσότερα για το Christmas Calendar στο http://www.pandora.net/el-gr/campaigns/christmascalendar και πού ξέρεις; Μπορεί φέτος τα δώρα να έρθουν από την PANDORA!

Ανακαλύψτε τώρα την πλούσια συλλογή δαχτυλιδιών της PANDORA, από μασίφ ασήμι 925ο, εντυπωσιακές πέτρες, σμάλτο και εκπληκτικές, χειροποίητες λεπτομέρειες, που θα χαρίσουν μοναδική λάμψη σε όλες τις γιορτινές σας εμφανίσεις!

Χριστούγεννα με κοσμήματα PANDORA -Βρείτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας | iefimerida.gr 16
Χριστούγεννα με κοσμήματα PANDORA -Βρείτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας | iefimerida.gr 17

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | Kiosk στο “RIVER WEST”, ΤΗΛ: 210 5444415 | “ΤHE MALL ATHENS”,
ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225
ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275
ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182
ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065
ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ