Το μυστικό της Kristen Stewart για τη μητέρα της - iefimerida.gr

Το μυστικό της Kristen Stewart για τη μητέρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη ηθοποιός δεν συνηθίζει να μιλάει πολύ, ούτε να κάνει εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή. Αλλά με αφορμή την διαφήμιση της νέας της ταινίας, «Personal Shopper», η 26χρονη σταρ μίλησε στο περιοδικό «Vogue Paris».


Μίλησε καταρχήν για την ηρωίδα Μωρίν που ενσαρκώνει, η οποία έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τα πνεύματα. Η Kristen Stewart πάει ακόμη πιο μακριά και δηλώνει ότι πιστεύει στα «σημάδια». «Πιστεύω και στα φαντάσματα, στα πνεύματα. Δεν πρόκειται για πίστη αλλά για διαπίστωση. Διαπιστώνω ότι υπάρχουν παντού γύρω μας. Είμαι ευαίσθητη στις ενέργειες».
Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, ένα οικογενειακό μυστικό. Αν επρόκειτο να συναντήσει ένα φάντασμα, ένα μέλος της οικογένειάς της που δεν γνώρισε, η ηθοποιός ξέρει ποιόν θα ήθελε να συναντήσει.
«Η μητέρα μου ήταν υιοθετημένη από καταπληκτικούς ανθρώπους τους οποίους θεωρεί παπούδες μου. Τους αγαπώ και τους ευγνωμονώ για όσα έκαναν για εμάς», λέει και προσθέτει:
«Αλλά θα ήμουν περίεργη να συναντήσω τους βιολογικούς μου παπούδες. Θα ήταν ενδιαφέρον γιατί η μητέρα μου είναι καλλιτέχνης. Εκτός του ότι είναι μητέρα μου, είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα εκπληκτικό άτομο. Είμαι περίεργη να μάθω από πού έρχεται».
Η μητέρα της ηθοποιού, Jules Mann-Stewart, είναι σήμερα 57 ετών.

Το μυστικό της Kristen Stewart για τη μητέρα της | iefimerida.gr 0
Το μυστικό της Kristen Stewart για τη μητέρα της | iefimerida.gr 1
Το μυστικό της Kristen Stewart για τη μητέρα της | iefimerida.gr 2

O πατέρας της ηθοποιού:

Το μυστικό της Kristen Stewart για τη μητέρα της | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μυστικό Kristen Stewart μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ