Αργεντινή: Σκότωσαν παιδεραστή μουσικό με την τρομπέτα του μέσα σε καθεδρικό ναό [εικόνες] - iefimerida.gr

Αργεντινή: Σκότωσαν παιδεραστή μουσικό με την τρομπέτα του μέσα σε καθεδρικό ναό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας δάσκαλος μουσικής που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκων υπέκυψε στα τραύματά του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του την ώρα που έπαιζε σε κοντσέρτο σε έναν καθεδρικό ναό κοντά στο Μπουένος Αϊρες.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, γονείς των θυμάτων του φέρονται να τον ξυλοκόπησαν έως θανάτου, ένας μάλιστα εξ αυτών με την τρομπέτα του μουσικού. Ο 42χρονος Μαρσέλο Φαμπιάν Πέκολο δίδασκε μουσική και έπαιζε τρομπέτα στην μπάντα του δήμου Μορόν. Το 2010 είχε καταδικαστεί σε 30ετή κάθειρξη για την κακοποίηση πέντε νηπίων, αλλά η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε το 2014.

Αργεντινή: Σκότωσαν παιδεραστή μουσικό με την τρομπέτα του μέσα σε καθεδρικό ναό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


Η επίθεση έγινε στον καθεδρικό ναό του Μορόν, προαστίου του Μπουένος Αϊρες. Μια ομάδα γονέων όρμησε μέσα στο ναό φωνάζοντας «υπάρχει ένας παιδεραστής και βιαστής μέσα στην εκκλησία και παίζει σ' αυτή την ορχήστρα». Ο Πέκολο προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά οι γονείς τον πρόλαβαν και τον έδειραν ανελέητα.

Αργεντινή: Σκότωσαν παιδεραστή μουσικό με την τρομπέτα του μέσα σε καθεδρικό ναό [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Αργεντινή: Σκότωσαν παιδεραστή μουσικό με την τρομπέτα του μέσα σε καθεδρικό ναό [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Αργεντινή: Σκότωσαν παιδεραστή μουσικό με την τρομπέτα του μέσα σε καθεδρικό ναό [εικόνες]  | iefimerida.gr 3


«Όταν έφθασα στο σημείο αυτοί έφευγαν», είπε ο ιερέας Χόρχε Όστερχελντ σε τοπικά ΜΜΕ. «Ήταν σε άθλια κατάσταση μέχρι που έφθασε η αστυνομία και τα ασθενοφόρα. Έπεσε σε κώμα και πέθανε την Παρασκευή.... (Οι δράστες) λένε ότι πήραν το νόμο στα χέρια τους, αλλά αυτό που έκαναν ήταν μια πράξη εκδίκησης, ένας φόνος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ