Κλέφτης με αισθήματα – Επέστρεψε ποδήλατο σε 9χρονο μετά τη δραματική έκκληση της μητέρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλέφτης με αισθήματα – Επέστρεψε ποδήλατο σε 9χρονο μετά τη δραματική έκκληση της μητέρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στην αυλή του σπιτιού του 9χρονου Τζέιμς Μπρούστερ. Μία ημέρα μετά την συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του πατέρα του, είδε το ποδήλατό του να βρίσκεται ξανά μπροστά του αφού είχε κλαπεί δύο ημέρες πριν. Ηταν το τελευταίο δώρο του πατέρα του πριν πεθάνει.

Ο 9χρονος Βορειοιρλανδός δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί όταν ένα πρωί βγήκε από το σπίτι του να πάει σχολείο αλλά διαπίστωσε πως το ποδήλατό του είχε κλαπεί. Ήταν το τελευταίο δώρο που του είχε πάρει ο πατέρας του λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

Η στενοχώρια του μικρού, ανάγκασε τη μητέρα του να ανεβάσει ένα ποστάρισμα στο facebook, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ήταν τόσο σημαντικό να επιστραφεί το ποδήλατο, γνωστοποιώντας το γεγονός πως το ποδήλατο εκλάπη, μια ημέρα πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το θάνατο του μπαμπά του παιδιού.

Μετά από τρεις ημέρες, η Ούνα Μάγκι Μπρούστερ ξύπνησε και είδε το ποδήλατο να έχει επιστρέψει στην αυλή και τότε έτρεξε να το πει στον Τζέιμς, τραβόντας σε βίντεο μάλιστα την αντίδραση του παιδιού, η οποία συγκίνησε το διαδίκτυο.

Η ίδια, ξανά μέσω του Facebook, ευχαρίστηκε όσους κοινοποίησαν το ποστάρισμά της γράφοντας χαρακτηριστικά «Κάτι υπέροχο συνέβη σήμερα...ένα θαύμα!Ετοιμαζόμουν να φύγω από το σπίτι όιταν διαπίστωσα πως κάποιος είχε επιστρέψει το ποδήλατο του Μάικ. Τι υπέροχος τρόπος να τελειώσει αυτή η ιστορία. Είχα πίστη πως θα συμβεί και ο λόγος ήταν η απίστευτη συμπαράσταση από τόσο κόσμο εκεί έξω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποδήλατο κλέφτης 9χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ