Νέο χειρουργείο για τη Μυρτώ της Πάρου -Το έβδομο από τον Ιούλιο του 2012 - iefimerida.gr

Νέο χειρουργείο για τη Μυρτώ της Πάρου -Το έβδομο από τον Ιούλιο του 2012

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται μετά από 4,5 χρόνια η σκληρή μάχη που δίνει η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία τον Ιούλιο του 2012 έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανό στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Το άτυχο κορίτσι προσπαθεί καθημερινά με τις συμβουλές των γιατρών της να ξεπεράσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται, ωστόσο, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, τα βάσανά της δεν έχουν τελειωμό.

Προχθές (5/12) μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το απόγευμα της Τρίτης εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή κ. Μαλιζο με σκοπό να διορθωθούν οι στρεβλώσεις και να μην πονάει τόσο πολύ, με τους γιατρούς ωστόσο να αποκλείουν ότι θα αποκατασταθεί τελείως το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες, με τον γιατρό να αντιμετωπίζει μία κατάσταση πολύ δυσκολότερη από αυτή που περίμενε. Δυστυχώς τα χέρια της Μυρτώς θα έχουν -στην καλύτερη περίπτωση- πολύ μικρή λειτουργικότητα. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και στο άλλο χέρι έβαλε γύψο, ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το έβδομο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Μυρτώ από τον Ιούλιο του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ