Μία συσκευή μπέρδεψε τη Μέρκελ -Δεν έκανε δηλώσεις μέχρι να της εξηγήσουν τι είναι [βίντεο] - iefimerida.gr

Μία συσκευή μπέρδεψε τη Μέρκελ -Δεν έκανε δηλώσεις μέχρι να της εξηγήσουν τι είναι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανγκελα Μέρκελ είναι μεν από τους πιο ισχυρούς ηγέτες στον κόσμο, αλλά από ό,τι φάνηκε δεν ξέρει και πολλά από τεχνολογία.

Στο συνέδριο του κόμματός της, το CDU, η Γερμανίδα καγκελάριος ήταν έτοιμη να μιλήσει σε δημοσιογράφους, όταν ξαφνικά παρατήρησε μία συσκευή δίπλα της, η οποία την παραξένεψε.

«Τι είναι αυτό; Μπορεί να μου δώσει κάποιος τεχνική βοήθεια; Τι είναι;», ρωτούσε η Μέρκελ και κοιτούσε απορημένη τριγύρω της. Αυτό που της κέντρισε την προσοχή ήταν μία κάμερα 360°. «Περιστρέφεται; Είναι καλή ιδέα να στέκεται πλάγια;», ήταν οι επόμενες απορίες της, ενώ χαμογελούσε ελαφρώς ανήσυχη.

Πάντως και τόσο η ίδια όσο και οι δημοσιογράφοι γέλασαν όταν άκουσαν την απάντηση στην τελευταία της ερώτηση. «Σε ποιον ανήκει;», θέλησε να μάθει για να της απαντήσουν ότι ήταν του κόμματός της!

All was going according to plan, #Merkel was about to start her press statement...and then she spotted a strange device #cdupt16 #360camera pic.twitter.com/Mlbq9yc1G9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ κάμερα 360°
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ