Ο Τριντό δάκρυσε μιλώντας με Σύρο πρόσφυγα -Τον είχε υποδεχθεί ο ίδιος στον Καναδά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τριντό δάκρυσε μιλώντας με Σύρο πρόσφυγα -Τον είχε υποδεχθεί ο ίδιος στον Καναδά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζάστιν Τριντό δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν συνάντησε ξανά μετά από ένα χρόνο έναν Σύρο πρόσφυγα που είχε υποδεχθεί ο ίδιος στον Καναδά.

Ο πρωθυπουργός της χώρας σκούπισε τα μάτια του αρκετές φορές, καθώς συγκινήθηκε ακούγοντας τον Βάνιγκ Γκαραμπέντιαν να περιγράφει την άφιξή του στον Καναδά και πώς τότε ο Τριντό τον είχε υποδεχθεί λέγοντάς του «Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας».

«Οταν προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο, ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο δώσαμε τα χέρια ήταν ο πρωθυπουργός», είπε ο Γκαραμπέντιαν, με τον Τριντό να παίρνει μία χαρτοπετσέτα για να σκουπίσει τα δάκρυά του. Ο Σύρος πρόσφυγας έφτασε στο Τορόντο πριν από ένα χρόνο με τη σύζυγο και τις κόρες του. «Φανταστείτε να φεύγεις από την εμπόλεμη ζώνη, να αφήνεις το σπίτι σου και να σε καλωσορίζουν με δύο λέξεις: ''Καλώς ήρθες στο σπίτι σου''», περιέγραψε ακόμη ο Γκαραμπέντιαν.

Ο Τριντό δάκρυσε ξανά, όταν περιέγραψε ότι εκείνη η συνάντηση έγινε ενώ εκείνος ήταν μόλις ένα μήνα πρωθυπουργός. «Το να βλέπω εσένα και τα κορίτσια σου να περπατάτε προς το μέρος μου στο αεροδρόμιο ήταν η στιγμή που κατάλαβα τι μπορούμε να κάνουμε ως χώρα», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό Σύρος πρόσφυγας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ