fbpx Πέννες ολικής, με πέστο και φέτα | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Πέννες ολικής, με πέστο και φέτα

Πέννες ολικής, με πέστο και φέτα
06|12|2016 | 13:54

Ολα τα υλικά σε αυτή τη συνταγή είναι υγιεινά και χρήσιμα.

Υλικά

  • 1 πακέτο πέννες ολικής
  • 2 φλυτζάνια μπρόκολο (μόνο το μπουκέτο)
  • 1 φλυτζάνι ντοματίνια ψητά
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές σούπας πέστο βασιλικού
  • 1/4 του φλυτζανιού φέτα
  • Χυμός μισού λεμονιού
  • Φρέσκος βασιλικός
  • 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο

Πέννες ολικής, με πέστο και φέτα | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Βράστε τις πέννες, όπως γράφει το πακέτο
  • 2 λεπτά πριν βράσουν, ρίξτε και το μπρόκολο
  • Σουρώστε τις πέννες και ξεχωρίστε το μπρόκολο
  • Ρίξτε το ελαιόλαδο σε καλό, βαθύ τηγάνι και σωτάρετε τα ντοματίνια κομμένα στα δύο
  • Στο ίδιο τηγάνι ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και ροδίστε για 2 λεπτά
  • Προσθέστε το μπρόκολο και ροδίστε 1-2 λεπτά
  • Προσθέστε τις πέννες, τη μισή φέτα, το πέστο βασιλικού και τον χυμό λεμονιού
  • Ανακατέψτε απαλά για να αναμειχθούν όλα τα υλικά
  • Σερβίρετε με τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο βασιλικό, την υπόλοιπη φέτα και πιπέρι

Πέννες ολικής, με πέστο και φέτα | iefimerida.gr 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ