Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας - iefimerida.gr

Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις ο Πάμπλο Κοντρέρας, παρά το γεγονός πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» τον έχουν ... τελειωμένο.

«Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει», τόνισε αρχικώς ο Χιλιανός αμυντικός στην εφημερίδα «Metrosport» και πρόσθεσε:

«Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Πάμπλο Κοντρέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ