Ρέντσι: Δεν πίστευα ότι με μισούν τόσο - iefimerida.gr

Ρέντσι: Δεν πίστευα ότι με μισούν τόσο

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στην Κοριέρε Ντέλα Σέρα παραχώρησε ο Ματέο Ρέντσι λίγες μόνο ώρες μετά από την έκβαση του Ιταλικού δημοψηφίσματος.

«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Πρότεινα μια σωστή μεταρρύθμιση. Πάλεψα με την πλέον απαίσια κάστα. Αν δεν με θέλουν, φεύγω με τη συνείδησή μου ήσυχη», σημείωσε στην συνέντευξή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα η εξομολόγησή του στο πιο στενό του περιβάλλον είναι ακόμα πιο δραματική. «Δεν πίστευα ότι με μισούσαν τόσο. Ηταν ένα μίσος αποσταγμένο, καθαρότατο», υποστήριξε εννοώντας στην εσωκομματική αντιπολίτευση που τάχθηκε υπέρ του «Όχι» το οποίο τελικά υπερίσχυσε.

Η εγκατάλειψη του πρωθυπουργικού θώκου από τον Ρέντσι πρέπει να ερμηνευτεί, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, υπό μια ευρύτερη έννοια, καθώς δεν πρόκειται μόνο για πρωθυπουργία, αλλά και για την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, την οποία αφήνει.

«Σημασία, τώρα, έχει η επόμενη ημέρα, η οποία δεν ανησυχεί μόνο την Ιταλία αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και τις αγορές», σημειώνει ο Ιταλικός Τύπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέντσι συνέντυξη Ιταλία δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ