Ραντεβού στο λιμάνι δίνουν οι αγρότες της Κρήτης -Για να βοηθήσουν στον απόπλου πλοίου - iefimerida.gr

Ραντεβού στο λιμάνι δίνουν οι αγρότες της Κρήτης -Για να βοηθήσουν στον απόπλου πλοίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραντεβού στο λιμάνι του Ηρακλείου δίνουν, έπειτα από τις συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ, οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι βλέπουν τα προϊόντα τους που περιμένουν να μεταφερθούν, είτε στην ενδοχώρα είτε στο εξωτερικό, να σαπίζουν στα ψυγεία των φορτηγών.

Με ανακοίνωσή τους, όπως αναφέρει το ekriti.gr, δίνουν ραντεβού στο λιμάνι του Ηρακλείου, στις 18:00, «για να βοηθήσουν στον απόπλου πλοίου των Μινωικών Γραμμών».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας

Αγρότισσες, Αγρότες
Μετά από τις προσπάθειες που κάναμε να πείσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για πλοίο ασφαλείας δεν το έχει κάνει.
Απόψε οι Μινωικές Γραμμές προτίθενται να επιτρέψουν να αποπλεύσει ένα πλοίο. Για να γίνει αυτό εφικτό ζητά και την βοήθεια των αγροτών. Σε σύσκεψη με όλους τους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης αποφασίστηκε το βράδυ ώρα 18:00 να κατέβουμε όλοι οι αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στον απόπλου του πλοίου.
Για αυτό καλούμε τους αγρότες κι όλους όσους εμπλέκονται με τα αγροτικά σε συγκέντρωση στις ελαιοδεξαμενες το απόγευμα στις 16:00 για να μεταβούμε στο λιμάνι Ηρακλείου, όλοι μαζί οργανωμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Απεργία ΠΝΟ αγρότες τελεσίγραφο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ