Η Ιβάνκα Τραμπ ψάχνει σπίτι στην Ουάσινγκτον -Ο σύζυγός της θα είναι σύμβουλος του προέδρου - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ ψάχνει σπίτι στην Ουάσινγκτον -Ο σύζυγός της θα είναι σύμβουλος του προέδρου

Φωτογραφία: AP/ Richard Drew
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κάσνερ, ψάχνουν σπίτι στην Ουάσινγκτον, καθώς σχεδιάζουν να μετακομίσουν από τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.

Αυτή η απόφαση για το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά αντικατοπτρίζει την προσδοκία ότι ο Κάσνερ θα είναι σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, αν και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής ρόλος του.

«Πιστεύω ότι ο Τζάρεντ Κάσνερ θα εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στη λήψη αποφάσεων», είχε εκτιμήσεις ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, μιλώντας στο NBC μία εβδομάδα μετά από τις αμερικανικές εκλογές.

Ο Κάσνερ πήγε με τον Τραμπ στην πρώτη του επίσκεψη στον Λευκό Οίκο μετά από την εκλογή του. Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, και ο μικρότερος γιος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ θα συνεχίσουν να μένουν στον Trump Tower στη Νέα Υόρκη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ο γαμπρός του Τραμπ έπαιξε σημαντικό ρόλο, παρασκηνιακά, κατά την προεκλογική εκστρατεία, σημειώνει το CNN, ενώ έχει βοηθήσει και στην ομάδα μετάβασης του Τραμπ. Ο Κάσνερ έχει σημαντικά επιχειρηματικά συμφέροντα στη Νέα Υόρκη. Ασχολείται με τα ακίνητα, όπως και ο πεθερός του και του ανήκει ένας ουρανοξύστης στην 5η Λεωφόρο, όπως και αρκετά άλλα πολύτιμα ακίνητα.

Αν και αρχικά- πριν από τις εκλογές- υπήρχαν εκτιμήσεις ότι η Ιβάνκα Τραμπ θα αναλάμβανε ρόλο συμβούλου στην κυβέρνηση, ο πατέρας της έχει δηλώσει ότι θα αναθέσει στα μεγαλύτερα παιδιά του τη διαχείριση του ομίλου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ