Βασιλειάδης: Υπάρχει βελτίωση στο ποδόσφαιρο αλλά ακόμη ορατός ο κίνδυνος Grexit - iefimerida.gr

Βασιλειάδης: Υπάρχει βελτίωση στο ποδόσφαιρο αλλά ακόμη ορατός ο κίνδυνος Grexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ορατό κίνδυνο ποδοσφαιρικού Grexit παρά το γεγονός πως τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο βαδίζουν προς βελτίωση, έκανε λόγο ο υφυπουργός Αθλήτισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αν και τόνισε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται στο ποδοσφαιρικό τοπίο, παραμένει ορατός ο κίνδυνος του ποδοσφαιρικού Grexit.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 επεσήμανε πως το ποδοσφαιρικό Grexit δεν είναι στο χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης αλλά μπορεί να επιβληθεί από τους οργανισμούς του ποδοσφαίρου.

«Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν γίνει σαφώς καλύτερα. Δεν υπάρχουν οι ‘σκιές’ που υπήρχαν. Πρέπει να καταλάβουν οι ομάδες ότι η περίοδος που η Πολιτεία μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια έχει τελειώσει. Στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι ήταν ένας φαύλος κύκλος και μία προσπάθεια απλά αλλαγής ισχύος. Θα κριθούν όλοι. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν καλές προθέσεις και απ' αυτούς που φωνάζουνε κι απ' όλους», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Σχετικά με την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα είπε: «Συνδέοντας τα γεγονότα κρίναμε ότι έπρεπε η κατάσταση να εξομαλυνθεί. Όταν σε αγώνα γυναικών γίνονται συγκρούσεις και οδομαχίες… η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει. Η ανομία που εισχωρεί μέσα σε έναν σύνδεσμο φιλάθλων έχει να κάνει με τις εξαρτήσεις από τις εκάστοτε ηγεσίες των ΠΑΕ. Έχει δημιουργηθεί μία άρρωστη κατάσταση. Έχει έρθει η ώρα, σε όλους τους τομείς που έχουμε πιάσει τον πάτο του βαρελιού. Υπάρχει ένα σύστημα προβληματικό, το οποίο ξεκινάει από πολύ χαμηλά. Όπου υπάρχει, στο τέλος αναδύεται μαύρο χρήμα. Τα πράγματα μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ