Οι Μπέκαμ ψάχνουν σπίτι -Θέλουν πιο μεγάλο από 1.200 τ.μ για να παίζουν τα αγόρια ποδόσφαιρο [εικόνα] - iefimerida.gr

Οι Μπέκαμ ψάχνουν σπίτι -Θέλουν πιο μεγάλο από 1.200 τ.μ για να παίζουν τα αγόρια ποδόσφαιρο [εικόνα]

Φωτογραφία: Jonathan Short/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πωλητήριο βάζουν στο σπίτι τους στο Λος Αντζελες η Βικτώρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, διότι είναι πάρα πολύ μικρό.

Σύμφωνα με την «The Sun», το σπίτι των 1.200 τ.μ., αξίας περίπου 28 εκατ. ευρώ, δεν έχει αρκετό χώρο για να παίζουν ποδόσφαιρο οι γιοι του ζευγαριού.

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα: «Ο κήπος είναι πολύ μικρός για ποδόσφαιρο και τα αγόρια πρέπει να πηγαίνουν στα σπίτια των φίλων τους -συνήθως στα σπίτια του Γκόρντον Ράμσει ή του Ελτον Τζον – για να είναι πιο ελεύθερα».

«Ο ιδιωτικός δρόμος είναι επίσης μικρός. Το σπίτι βρίσκεται στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό, με τον Ντέιβιντ και την Βικτώρια να ψάχνουν για κάτι μεγαλύτερο», προσθέτει.

Οι Μπέκαμ ψάχνουν σπίτι -Θέλουν πιο μεγάλο από 1.200 τ.μ για να παίζουν τα αγόρια ποδόσφαιρο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

REX/Shutterstock

Οπως υποστηρίζει η εφημερίδα, οι Μπεκαμ έχουν βρει υποψήφιο αγοραστή στο πρόσωπο του Σταν Κρένκε, ο οποίος έχει μετοχές και στην Αρσεναλ.

«Ο Κρένκε έχει ένα μεγάλο ακίνητο στο Μαλιμπού και μια σουίτα στο ξενοδοχείο Montage στο Μπέβερλι Χιλς. Είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αγοραστής», αναφέρει η πηγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ