«Βουτιά» στις ιταλικές μετοχές μετά την επικράτηση του «Οχι» στο δημοψήφισμα - iefimerida.gr

«Βουτιά» στις ιταλικές μετοχές μετά την επικράτηση του «Οχι» στο δημοψήφισμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σημαντικές απώλειες ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση οι μετοχές των ιταλικών τραπεζών ύστερα από τη βαριά ήττα του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι στο χθεσινό δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Η μετοχή της Intesa υποχώρησε κατά 5%, ενώ άλλες τράπεζες κατέγραψαν πτώση μεταξύ 4% και 6%, με τον ιταλικό δείκτη των μετοχών blue chip να σημειώνει απώλειες 0,7%.

Απώλειες 5% κατέγραψαν οι μετοχές της UniCredit και της Monte dei Paschi, η διαπραγμάτευση των οποίων ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ