Έρανος στην Οσέρ για να πάρουν πίσω τον Τζιμπρίλ Σισέ από τη Λάτσιο - iefimerida.gr

Έρανος στην Οσέρ για να πάρουν πίσω τον Τζιμπρίλ Σισέ από τη Λάτσιο

Τζιμπρίλ Σισέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ιδέα να επιστρατεύσει τα πορτοφόλια των φιλάθλων της ομάδας προκειμένου να επαναφέρει τον Γάλλο άσσο Τζιμπρίλ Σισέ, μηχανεύτηκε ο πρόεδρος της Οσέρ (Auxerre) προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Συνήθως οι πρόεδροι των ομάδων φροντίζουν να είναι διακριτικοί όταν ακολουθούν ένα παίκτη στην παγκόσμια αθλητική αγορά. Ο Ζεράρ Μπουργκουάν (Gerard Bourgoin) δεν είναι ένας από αυτούς. Τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος της Οσέρ εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να επαναφέρει τον Γάλλο άσσο Τζιμπρίλ Σισέ (Djibril Cisse), ο οποίος περνά δύσκολες μέρες στη Λάτσιο (έχει βάλει μόλις ένα γκολ από πέρυσι το καλοκαίρι).

Ο Μπουργκουάν γνωρίζει ότι από οικονομικής άποψης η απόκτηση του Σισέ είναι άπιαστο όνειρο αφού ο Γάλλος άσσος κοστίζει στην Ιταλία πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Για αυτό ο πρόεδρος της Auxerre έβαλε κάτω τα μαθηματικά του και έκανε μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς. «Αν 10.000 οπαδοί δώσουν από 100 ευρώ μπορούμε να φέρουμε πίσω τον Τζμπρίλ» ανέφερε ο Μπουργκουάν.Όμως δεν συμφωνούν όλοι με αυτό. Ο Ντάμιεν, πρόεδρος των «Μπλε Αγγέλων» μιας οργάνωσης φανατικών οπαδών της Οσέρ αισθάνεται αμήχανα με τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας.«Οι λέξεις καμιά φορά ξεπερνούν την σκέψη του. Δεν γνωρίζω αν είναι σοβαρός αλλά αυτό που προτείνει είναι αδύνατο να επιτευχθεί. Σε αυτό το στάδιο δεν είναι σαφές ότι μπορούν να βρεθούν 10.000 φίλαθλοι.Δεν είναι δουλειά των φιλάθλων να κάνουν τη μεταγραφή αλλά της ομάδας. Η δωρεές αφορούν φιλανθρωπικά ιδρύματα και δράσεις όχι παίκτες ποδοσφαίρου. Δεν δίνουμε χρήματα για να κάνει μπίζνες», δηλώνει χαρακτηριστικά. Ένας οπαδός μάλιστα φέρεται έτοιμος να προσφέρει 5000 ευρώ για την απόκτηση του διεθνή άσσου. Ωστόσο, ο ίδιος ο Σισέ κλέινει αυτού του είδους τα σενάρια λέγοντας πως δεν προτείθεται να εγκαταλείψει τη Λάτσιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ