Eριξε γροθιά σε καγκουρό για να σώσει το σκύλο του -Του είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Eριξε γροθιά σε καγκουρό για να σώσει το σκύλο του -Του είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα στην Αυστραλία, όταν ένας άνδρας έδωσε μπουνιά σε ένα καγκουρό για να σώσει από τα χέρια του ζώου τον σκύλο του.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να πηδάει από το αυτοκίνητό του, όταν βλέπει ένα καγκουρό να έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα και να ακινητοποιήσει το σκύλο του, Μαξ.

via GIPHY

Ο Αυστραλός, λοιπόν, τρέχει προς το καγκουρό για να ελευθερώσει το σκύλο του από το ζώο και τα καταφέρνει, καθώς εκείνο αφήνει ελεύθερο το κατοικίδιο και στρέφει την προσοχή του στον άντρα. Τότε ο άνδρας παίρνοντας στάση μποξέρ, χτυπάει στο πρόσωπο το θηλαστικό, το οποίο όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά απομακρύνεται λίγα λεπτά μετά.

Το βίντεο δεν ανέβηκε από τον ίδιο τον Αυστραλό, αλλά από έναν φίλο του που ζει στην Αμερική με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral, έχοντας πάνω από 2,5 εκατ. προβολές.

Ωστόσο, το θέμα φαίνεται να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Αυστραλία, καθώς ο άνδρας που προέβη σε αυτή την πράξη εργάζεται ως φύλακας σε ζωολογικό κήπο, με τον εκπρόσωπο του Taronga Western Zoo να αναφέρει πως εξετάζονται λεπτομερώς όλες οι συνθήκες του συμβάντος.

Έτσι, παρ΄όλο που όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν αναφέρουν πως ο άνδρας κατέφυγε σε αυτή την χειρονομία μόνο και μόνο για να προστατέψει το κατοικίδιό του, δεν είναι λίγα τα σχόλια στα social media που να κατακρίνουν την πράξη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καγκουρό γροθιά σκύλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ