Αποθέωση για διαιτητή που κινδυνεύει με τιμωρία – Λειτούργησε με το συναίσθημα για την Τσαπεκοένσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποθέωση για διαιτητή που κινδυνεύει με τιμωρία – Λειτούργησε με το συναίσθημα για την Τσαπεκοένσε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κανονισμοί είναι σαφείς. Ο πανηγυρισμός ενός ποδοσφαιριστή βγάζοντας τη φανέλα της ομάδας του τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Ομως στην Ολλανδία, ο Γιόχεμ Κάμπουις, δεν τήρησε το γράμμα του νόμου και τώρα κινδυνεύει με τιμωρία.

Στο φινάλε του αγώνα της Φίτεσε με την Τσβόλε, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Νέιθαν. Ο νεαρός Βραζιλιάνος έβγαλε την εμφάνισή του και από μέσα φορούσε ένα μπλουζάκι με το σήμα της Τσαπεκοένσε, 19 παίκτες της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Κάμπουις δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή ως όφειλε, αφού και ο ίδιος κατάλαβε πως ο 20χρονος Βραζιλιάνος ήθελε απλά να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων.

«Ημουν υποχρεωμένος να του βγάλω κίτρινη κάρτα αλλά αποφάσισα να μην το κάνω. Ολοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για ένα τρομερό γεγονός. Ηταν κάτι ξεχωριστό για το παιδί αυτό. Δεν ξέρω αν θα τιμωρηθώ. Φυσικά και με ενδιαφέρει αλλά πιστεύω πως έπραξα το σωστό», τόνισε ο διαιτητής στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Στην Ολλανδία, πάντως ο Τύπος αποθεώνει τον Κάμπουις, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί από την επιτροπή για την απόφασή του να μην τηρήσει τον κανονισμό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ