«Αφού ζήτησε ο κ. Γεωργιάδης να παραιτηθώ θα το σκεφτώ...» - iefimerida.gr

«Αφού ζήτησε ο κ. Γεωργιάδης να παραιτηθώ θα το σκεφτώ...»

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις εξελίξεις στην υποόθεση Βατοπεδίου ανάμεσα στον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Πεταλωτή και στον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνη Γεωργιάδη. Ο τελευταίος επιμένει πως η ταυτόχρονη παρουσία του υφυπουργού και βασικού κατήγορου στην υπόθεση Βατοπεδίου κ. Πεταλωτή, συνιστά μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα.

Ο κ.Πεταλωτής μιλώντας σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ και ερωτηθείς αν πρέπει να παραιτηθεί ρώτησε: «Ποιος είπε ότι πρέπει να παραιτηθώ;»και όταν οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής του απάντησαν «ο κ. Γεωργιάδης», ο υφυπουργού είπε «αφού το ζήτησε ο κ. Γεωργιάδης θα το σκεφτώ...».

Με τον κ.Πεταλωτή τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε μη σοβαρές τις απόψεις ότι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης πρέπει να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ