Τι είναι η περίφημη μέθοδος KonMari που βοηθά να απαλλαγείς από την ακαταστασία -Τα 7 βήματα - iefimerida.gr

Τι είναι η περίφημη μέθοδος KonMari που βοηθά να απαλλαγείς από την ακαταστασία -Τα 7 βήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η μαγεία του να τακτοποιείς: Ενας απλός, αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την ακαταστασία για πάντα». Αυτό το βιβλίο της Μαρί Κόντο, δημιουργού της μεθόδου KonMari, έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες και για αυτό έχει δημιουργήσει φανατικές οπαδούς ανά τον κόσμο.

Ουσιαστικά το βιβλίο βοηθά να φθάσουμε στη ρίζα του προβλήματος της ακαταστασίας και μας βοηθά να το λύσουμε μια για πάντα.

Η φιλοσοφία της μεθόδου είναι απλή: «Αν δεν σου αρέσει κάτι, πέτα το».

Η Κόντο υποστηρίζει ότι η ακαταστασία στο σπίτι είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες του στρες μιας και αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης. Οταν υπάρχει πολύ ακαταστασία, η προσοχή αποσπάται και μπορούν να προκληθούν ακόμη και μεγαλύτερα προβλήματα. Αντίθετα, όταν τα πάντα είναι τακτοποιημένα και δεν αποσπά τίποτα την προσοχή μας, μπορούμε να επικεντρωθούμε στη ζωή μας, αποκλειστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ konmari μέθοδος ακαταστασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ