Σύγκληση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά ο Λεβέντης- Για την άμυνα και ασφάλειας της χώρας - iefimerida.gr

Σύγκληση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά ο Λεβέντης- Για την άμυνα και ασφάλειας της χώρας

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητά ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ζητά να εξεταστούν από το συμβούλιο οι συνθήκες άμυνας και ασφάλειας της χώρας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε τη μεγάλη ανησυχία του για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλεί από την Τουρκία. «Ο κ.Λεβέντης, αποστέλλει επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας την σύγκληση, υπ΄ αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας», αναφέρει ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων.

Στις δηλώσεις του ο κ. Λεβέντης ανέφερε «αν χρειαστεί για να περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα των εδαφών μας, να θυσιάσουμε όλοι οι Έλληνες 200 ευρώ κάθε μήνα από μισθό και συντάξεις, για να κάνουμε παραγγελίες νέων αεροσκαφών 5ης γενιάς, παρά τις εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης δεν αμφιβάλλει ότι όλοι οι Ελληνες θα δέχονταν με ευχαρίστηση την πρότασή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ