Παίρνει παράταση η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Παίρνει παράταση η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράταση για ένα ακόμη μήνα, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, αναμένεται να πάρει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού, το οποίο συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα.

Αρχικώς, η διορία για την αύξηση είχε οριστεί έως τα τέλη του 2011, όμως τα μέλη του Δ.Σ. των «πράσινων» θα ζητήσει την παράταση ενός μήνα, προκειμένου να έχουν χρόνο οι υποψήφιοι επενδυτές για να συμμετάσχουν στην αύξηση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, αναμένεται να στείλει επιστολές προς τους μετόχους του «τριφυλλιού» για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, ζητώντας τους να καλύψουν τις οφειλές προς τους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κύριοι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας δεν πρόκειται να ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ