Ουζουνίδης: «Να είμαστε ομάδα, τέλος οι διαμαρτυρίες στους διαιτητές» - iefimerida.gr

Ουζουνίδης: «Να είμαστε ομάδα, τέλος οι διαμαρτυρίες στους διαιτητές»

Φωτογραφία: paofc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να ανεβάσει τη ψυχολογία τους, την ώρα που οι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο ήταν εξοργισμένοι.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο βγάζοντας ποδοσφαιρικό εγωισμό.

«Θέλω να ξέρετε ότι πιστεύω πολύ σε εσάς και είμαι σίγουρος πως θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα μαζί, κάνοντας μια νέα αρχή. Αυτό που έγινε με τους οπαδούς συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Να βγάλετε ποδοσφαιρικό εγωισμό από εδώ και πέρα, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε και σε άλλα σημεία. Στην ομαδικότητα και τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές...

«Θέλω στο γήπεδο να είμαστε ομάδα και να τελειώσουν οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές. Εμείς να κοιτάμε το παιχνίδι μας», κατέληξε.

Ενταση στην πρώτη του Ουζουνίδη – «Επίθεση» οπαδών σε Ιμπάρμπο και Ζέκα

Οι εικόνες χάους συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό με απρόβλεπτες διαστάσεις πλέον, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Οπαδοί του ΠΑΟ, σύμφωνα με το gazzeta.gr, διέκοψαν την προπόνηση της Παρασκευής, πρώτη με την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη και... επιτέθηκαν φραστικά και όχι μόνο στους παίκτες. Ο Ιμπάρμπο ήταν αυτός που όχι μόνο άκουσε τα... γαλλικά των οπαδών, αλλά είδε και κάποιους να κινούνται με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του, ενώ και ο Ζέκα έγινε στόχος, χωρίς πάντως στην περίπτωση του «πράσινου» αρχηγού να ξεφύγει η κατάσταση!

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο των «πράσινων» μίλησαν και στον νέο προπονητή της ομάδας τους λέγοντάς του: «Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι φυσιολογική. Για εμάς είσαι... χρεωμένος γι' αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ουζουνίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ