Συγκλονιστικό βίντεο μετά την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία -Επιζών φωνάζει τους φίλους του [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο μετά την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία -Επιζών φωνάζει τους φίλους του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εργουιν Τούμιρι είναι ένας από τους επιζώντες του τραγικού δυστυχήματος στην Κολομβία, όπου 71 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σε βίντεο, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, δείχνει τον Εργουιν να φωνάζει τους συναδέλφους του. «Αλεξ, Αντζελ, Ντέιβιντ», έλεγε, φωνάζοντας τα μέλη του πληρώματος.

Ενας αστυνομικός που είχε δώσει στον Εργουιν το κίτρινο μπουφάν του του ζητούσε να σταματήσει να φωνάζει και να ηρεμήσει διότι επιβάρυνε τα τραύματά του.

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε εσένα και τους φίλους σου», του έλεγε. «Σώζουμε τους επιζώντες», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο αστυνομικός προσπαθεί να δει τα τραύματα του Εργουιν, ο οποίος ανέφερε πως πονάει στα χέρια και στο σώμα.

Συγκλονιστικό βίντεο μετά την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία -Επιζών φωνάζει τους φίλους του [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Εσωσα τον εαυτό μου, γιατί ακολούθησα το πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης, βάζοντας τσάντες ανάμεσα στα πόδια, ενώ κάθισα σε στάση εμβρύου», είπε.

«Είδα, επίσης, πόσοι επιβάτες σηκώθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν», συμπλήρωσε ο Εργουιν.

Η αεροπορική τραγωδία της Κολομβίας, όπου ξεκληρίστηκε η ομάδα της Τσαπεκοένσε και χάθηκαν δημοσιογράφοι και μέλη του πληρώματος, έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Συγκλονιστικό βίντεο μετά την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία -Επιζών φωνάζει τους φίλους του [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ