Τζιτζικώστας: Θέλουμε τη Θεσσαλονίκη προορισμό Σαββατοκύριακου - iefimerida.gr

Τζιτζικώστας: Θέλουμε τη Θεσσαλονίκη προορισμό Σαββατοκύριακου

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας μεταξύ άλλων ανέφερε στη συνέντευξή του πως αποτελεί στόχο να καταστεί η Θεσσαλονίκη πόλος έλξης επισκεπτών και γιατί όχι να καταστεί ως προορισμός του Σαββατοκύριακου.

«Έχουμε κατορθώσει με σκληρή δουλειά να αυξήσουμε το τουριστικό ρεύμα προς την περιοχή μας. Δουλεύουμε πολύ με τις χώρες που βρίσκονται κοντά μας και απόδειξη αυτού είναι ότι έχει αυξηθεί πολύ το ποσοστό των τουριστών που έρχονται οδικώς. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να γίνει ένας προορισμός Σαββατοκύριακου η Θεσσαλονίκη» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα πρόσθεσε πως διοργανώνονται συγκεκριμένες εκδηλώσεις που θα υποβοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προιόντος: «Προς τον σκοπό αυτό οργανώνουμε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και δράσεις στις γειτονικές χώρες στη Βουλγαρία, στη Σερβία που εκεί έχουμε και το ειδικό ενδιαφέρον των Σέρβων λόγω του θρησκευτικού τουρισμού και τους δημιουργούμε πακέτα τα οποία μέσα έχουν και δύο-τρεις μέρες στον Άγιο Όρος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιτζικωστας Τουρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ