Νέα διακοπή στην υπόθεση της έκδοσης ή μη των 8 Τούρκων αξιωματικών - iefimerida.gr

Νέα διακοπή στην υπόθεση της έκδοσης ή μη των 8 Τούρκων αξιωματικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ερχόμενη εβδομάδα θα κριθεί το θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων στην γειτονική χώρα, με την διαδικασία να διακόπτεται σήμερα, καθώς 2 εκ των εκ ζητουμένων δεν είχαν δικηγόρο.

Έτσι, το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρου ,ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να ενημερωθεί για την δικογραφία. Ωστόσο, η δικηγόρος που εκπροσωπεί έναν εκ των Τούρκων εκ ζητουμένων, ζήτησε από το δικαστήριο τη διακοπή της διαδικασίας αφού μόλις πριν από δύο ημέρες,στις 30 Νοεμβρίου 2016, έφτασαν από την Τουρκία τα στοιχεία που είχαν ζητήσει οι ελληνικές αρχές. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά αφενός δεν έχουν μεταφραστεί και αφετέρου δεν υπάρχει, όπως είπε η δικηγόρος η κατάθεση του προϊσταμένου των αξιωματικών.

Ως εκ τούτου το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του για τη Δευτέρα το πρωί,οπότε εκτός άλλου απροόπτου θα συνεχιστεί η διαδικασία και συζητηθεί επίσης ουσίας το αίτημα έκδοσης.

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό ,για την Τρίτη το πρωί έχει διακόψει τη συνεδρίαση του ίδιο συμβούλιο, αλλά με διαφορετική σύνθεση, που θα κρίνει το αίτημα έκδοσης για τους πρώτους τρεις Τούρκους αξιωματικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ