Σκίτσο: Οι παίκτες της Τορίνο και της Γιουνάιτεντ «υποδέχονται» στον παράδεισο αυτούς της Τσαπεκοένσε - iefimerida.gr

Σκίτσο: Οι παίκτες της Τορίνο και της Γιουνάιτεντ «υποδέχονται» στον παράδεισο αυτούς της Τσαπεκοένσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, το οποίο αφαίρεσε τη ζωή από 71 ανθρώπους και ξεκλήρισε την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας Τσαπεκοένσε, εξακολουθεί να συγκλονίζει τον πλανήτη.

Στα social media κυκλοφόρησε ένα σκίτσο, στο οποίο οι αδικοχαμένοι ποδοσφαιριστές της Τορίνο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα αεροπορικά δυστυχήματα του 1949 και του 1958 αντίστοιχα, «υποδέχονται» στον παράδεισο αυτούς της Τσαπεκοένσε, οι οποίοι φαίνεται να κατεβαίνουν από ένα αεροπλάνο και να περνούν ανάμεσά τους, περπατώντας πάνω στα σύννεφα.

Τα συγκινητικά μηνύματα σε όλο τον πλανήτη συνόδευαν το συγκεκριμένο σκίτσο, με την Τσαπεκοένσε να είναι η τελευταία ομάδα, το όνομα της οποίας μπαίνει σε αυτή τη μαύρη λίστα των αδικοχαμένων ψυχών από τα αεροπορικά δυστυχήματα.

Σκίτσο: Οι παίκτες της Τορίνο και της Γιουνάιτεντ «υποδέχονται» στον παράδεισο αυτούς της Τσαπεκοένσε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ