Ζουράρις: Ας κάνουν πρόταση μομφής, στη Βουλή θα τους πολτοποιήσω - iefimerida.gr

Ζουράρις: Ας κάνουν πρόταση μομφής, στη Βουλή θα τους πολτοποιήσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στο Ποτάμι, με αφορμή την πρόκληση Θεοδωράκη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν πρόταση μομφής στη Βουλή εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» κατηγόρησε το Ποτάμι ότι φυλλορροεί λόγω της έλλειψης κοινωνικής αντιστοίχισης και υποστήριξε πως η πρόταση για πρόταση μομφής γίνεται επειδή «στον κόσμο αυτά αρέσουν», αλλά σε μία συζήτηση στη Βουλή «θα τους πολτοποιήσω» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν θέλει ο κ.Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στη συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω, πρόσθεσε ο κ. Ζουράρις . Επιπλέον σχολίασε ότι υπήρξε δάσκαλος του προέδρου του Ποταμιού σε σχολή δημοσιογραφίας. «Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις... δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε» ανέφερε.

Απέρριψε εξάλλου τις αιτιάσεις για τα όσα είπε, θυμίζοντας ότι στο παρελθόν εν ενεργεία πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει «τέσσερις έγκριτους πολίτες ... νταβατζήδες» και προέτρεψε σε αντίστοιχη κίνηση με τη βοήθεια της ΝΔ κατά του Κ.Καραμανλή.

Σε πολιτικό επίπεδο, εκτίμησε ότι το Ποτάμι φυλλορροεί, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση και ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φάνηκε αυτή η έλλειψη κοινωνικής αντιστοίχισης... σε ένα χρόνο το έριξε» σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας.

Απέφυγε εξάλλου να πάρει σαφή θέση για την σύγκρουση Κατσίκη-Γεωργιάδη στη Βουλή σε σχέση με την ισότητα στην εργασία για ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ, σημειώνοντας ότι αυτές είναι «γνωστές απόψεις» και είναι «φυσικό» σε ένα χώρο όπου υπάρχουν σύνδρομα του τύπου Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια.

«Ευτυχώς έχουμε τη δυνατότητα και έχει ωριμάσει η κοινωνία και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και του λόγου είναι σεβαστό περίπου παντού», όπως είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζουραρις πρόταση μομφής ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ