Γιάννης Γκιόκας (βουλευτής ΚΚΕ): Ετσι γίνονταν οι υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ και τα άλλα κόμματα - iefimerida.gr

Γιάννης Γκιόκας (βουλευτής ΚΚΕ): Ετσι γίνονταν οι υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ και τα άλλα κόμματα

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες περί τηλεφωνικών συνακροάσεων μίλησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, εξηγώντας τι γινόταν στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος στον Περισσό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες ήταν κάθε κλήση που γινόταν προς το ΚΚΕ με απόρρητο αριθμό απαντούσαν την ίδια ώρα και τα τηλεφωνικά κέντρα άλλων κομμάτων. Δηλαδή γινόντουσαν με απόκρυψη αριθμού τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να μιλάει κανείς την ώρα που η τηλεφωνήτρια απαντούσε. Άρα υπήρχαν κλήσεις από ένα τηλεφωνικό κέντρο και αυτόματα οι κλήσεις αυτές γινόντουσαν και σε άλλα κόμματα. Μιλάμε για ένα τηλεφωνικό κέντρο με ανεπτυγμένη τεχνολογία. Αυτό παρατηρήθηκε τις δυο τελευταίες ημέρες και οι κλήσεις ήταν επαναλαμβανόμενες», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ