Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε τους παίκτες της Τσαπεκόενσε προκάλεσε σοκ στον πλανήτη, με 71 ανθρώπους να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Ανάμεσά τους και η Σίσυ Αρίας, η οποία πραγματοποιούσε την πρώτη της πτήση ως συγκυβερνήτης. Λίγο πριν την απογείωση της μοιραίας πτήσης, η όμορφη πιλότος είχε δώσει συνέντευξη στην οποία μιλούσε για την μεταφορά των ποδοσφαιριστών της Τσαπεκοένσε.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως είναι σημαντικό που μια βραζιλιάνικη ομάδα επέλεξε μια αεροπορική εταιρεία της Βολιβίας να τους μεταφέρει στον τελικό του Copa Sudamericana στο Μεντεγίν.

Η Σίσυ, που εργαζόταν ως μοντέλο, πήρε πτυχίο πιλότου στο Μαϊάμι και ήταν έτοιμη να κατακτήσει τους αιθέρες, ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Στα 29 της έχασε την ζωή της στο αεροπορικό δυστύχημα, γεμίζοντας θλίψη την οικογένειά της.

Ο πατέρας της Χόρχε Αρίας, γνωστός Κολομβιανός δημοσιογράφος, ανέβασε στο Facebook μια συγκινητική ανάρτηση.

«Ελπίζω ο Θεός να την κρατήσει στη δόξα του. Κορίτσι μου, σε αγαπώ, σε αγάπησα και θα σε αγαπώ για πάντα. Αγάπη, δεν ξέρω πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα. Σισίτα, το κορίτσι μου για πάντα», έγραψε.

Ο Χόρχε Αρίας, που είχε το θλιβερό καθήκον να ταξιδέψει στην Κολομβία και να αναγνωρίσει τη σορό της κόρης του, αποκάλυψε τι είπε με την Σίσυ πριν πετάξει με το αεροσκάφος.

«Η γυναίκα μου αισθάνεται πως η Σίσι είναι ζωντανή αλλά ξέρουμε ότι έχει επιβεβαιωθεί η καταστροφή. Μίλησα με την κόρη μου πριν πετάξει και τη συμβούλευσα να μην ξεχάσει όλα τα πράγματα που έμαθε. Όταν είπε αντίο ο ένας στον άλλο συμφωνήσαμε να συναντηθούμε το Σάββατο και ένιωσα καλά γιατί είχα συνηθίσει πια να την βλέπω να ταξιδεύει», είπε.

Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα την αποχαιρέτησε και ο αδελφός της Τζούνιορ Αρίας Παραβιτσίνι.

«Αγαπημένη μου αδερφή, θα μου λείπεις για το υπόλοιπο της ζωής που μου έχει μείνει, δεν έχω λόγια για να εκφράσω όλο τον πόνο και το κενό που αισθάνομαι. Ήσουν η αδερφή ψυχή μου και με άφησες, μας άφησες. Για τους πατεράδες, τους γιους, τα αδέρφια και όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν, ήσουν το πιο αγαπητό άτομο. Ελπίζω να σε δω ξανά όταν θα φτάσω στο τέλος του δρόμου του Θεού. Η ψευδαίσθηση ότι θα σε δω ζωντανή έχει πεθάνει. Θα σε αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου αδερφή ψυχή», ανέφερε.

Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η όμορφη συγκυβερνήτης που έχασε τη ζωή της στην μοιραία πτήση της Τσαπεκοένσε [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ