Εληξε η ομηρία σε τράπεζα της Φλόριντα -Απελευθερώθηκαν οι 11 όμηροι [βίντεο] - iefimerida.gr

Εληξε η ομηρία σε τράπεζα της Φλόριντα -Απελευθερώθηκαν οι 11 όμηροι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος έλαβε μετά από περίπου δύο ώρες η κατάσταση ομηρείας σε τράπεζα της περιοχής Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, με τον ένοπλο δράστη να απελευθερώνει τους 11 ομήρους.

Ενας άνδρας υπό την απειλή όπλου, υποχρέωσε τους φύλακες να κλειδώσουν την πόρτα, κρατώντας ως ομήρους το προσωπικό και όσους πελάτες βρίσκονταν μέσα, περί τα 11 άτομα κατά τις πρώτες μαρτυρίες, απελευθερώνοντας αρχικά 3 ομήρους.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και η ειδική ομάδα της SWAT, η οποία περίμενε εντολές για να επέμβει. Ένας ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας ανέλαβε προς το παρόν να έρθει σε επαφή με τον δράστη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που τηλεφώνησαν στην Αστυνομία ακούστηκαν πυροβολισμοί στην τράπεζα και κάποιοι τραυματίστηκαν ωστόσο η αστυνομία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ακόμη τις πληροφορίες αυτές.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν από το κτίριο, ο οπλοφόρος επιχείρησε να ληστέψει την τράπεζα, αλλά ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα και να θέσει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο διαφυγής του, απειλώντας να σκοτώσει ομήρους αν δεν τον αφήσουν να απομακρυνθεί.

Η αστυνομία του Τζάκσονσβιλ έδωσε εντολή να εκκενωθεί περιμετρικά η περιοχή, καθώς και όσες επιχειρήσεις και καταστήματα βρίσκονται σε αρκετά μεγάλη ακτίνα. Το ενδεχόμενο επέμβασης εξετάζεται σοβαρά από τον επικεφαλής της επιχείρησης, ενώ απαγορεύτηκε σε όλους να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες από τις θέσεις που έχουν λάβει οι άνδρες της SWAT, καθώς εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος για τους ομήρους.

Εληξε η ομηρία σε τράπεζα της Φλόριντα -Απελευθερώθηκαν οι 11 όμηροι [βίντεο] | iefimerida.gr 0


ABC Breaking News | Latest News Videos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ ληστής ομηρεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ