Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας στην πλ. Βικτωρίας - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας στην πλ. Βικτωρίας

Φωτογραφία: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να εντατικοποιηθούν οι τεχνικοί έλεγχοι για την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγείας και ασφαλείας στους χώρους εργασίας μετά το θανατηφόρο ατύχημα στην πλατεία Βικτωρίας υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της, και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στα άλλα θύματα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, από την έκρηξη σε κατάστημα εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Θα πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος και να διερευνηθεί το εάν και κατά πόσον τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας στη συγκεκριμένη επιχείρηση».

«Ολα τα αρμόδια όργανα, πρέπει να παρέμβουν άμεσα ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου αναλογούν, όπως και να εντατικοποιηθούν οι τεχνικοί έλεγχοι για την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Πλατεία Βικτωρίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ