Αποδοκιμασίες για την αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» [εικόνα] - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες για την αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» [εικόνα]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τείνουν να γίνουν συνήθεια για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ωστόσο οι οπαδοί του Τριφυλλιού φαίνεται ότι δεν έχουν άλλη υπομονή με προπονητή και παίκτες.

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1, το βράδυ της Τετάρτης (30/11), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου, μερίδα οπαδών αποδοκίμασε και έβρισε παίκτες και προπονητή έξω από το ξενοδοχείο.

Ωστόσο η αγανάκτηση των πράσινων φιλάθλων για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας συνεχίστηκε και σήμερα (1/12) , αφού το πρωί της Πέμπτης, στις 11.55, η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα και περίπου 20 φίλοι του "τριφυλλιού" βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, με σκοπό να αποδοκιμάσουν τους παίκτες και τον Ιταλό τεχνικό.

Αποδοκιμασίες για την αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Φύγε Ιταλέ, βγάλτε τις φανέλες σας» αλλά και ειρωνικά χειροκροτήματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού προς την αποστολή.

Το πούλμαν αναχώρησε από την πίστα του αεροδρομίου, εκεί όπου βρίσκεται το τμήμα εμπορευμάτων, ενώ υπό το φόβο επεισοδίων στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ