Από τι προκλήθηκε η έκρηξη στο ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας -Τα σενάρια - iefimerida.gr

Από τι προκλήθηκε η έκρηξη στο ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας -Τα σενάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει την έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη σε υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας σήμερα το πρωί.

Περίπου δύο ώρες μετά την ισχυρή έκρηξη, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, ωστόσο ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί τι προκάλεσε την έκρηξη.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη φιαλών προπανίου που ήταν στην στην κουζίνα του ταχυφαγείου, ωστόσο οι υπέυθυνοι της επιχείρησης είπαν πως δεν χρησιμοποιούσαν φιάλες στην κουζίνα. Παράλληλα απομακρύνονται οι αρχικές εκτιμήσεις πως η έκρηξη προκλήθηκε από εργασίες για το φυσικό αέριο, αφού η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής αναφέρει πως το ταχυφαγείο δεν χρησιμοποιούσε φυσικό αέριο.

Αργότερα έγινε γνωστό πως στο κατάστημα λίγο πριν την έκρηξη ήταν σε εξέλιξη εργασίες οξυγονοκόλλησης και οι αρχές ερευνούν αν η έκρηξη που προκάλεσε το θάνατο μίας γυναίκας προήλθε από τις εργασίες αυτές.

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής (ΕΠΑ) σχετικά με το συμβάν.
«Οι ενδείξεις δεν συνδέουν το συμβάν με το φυσικό αέριο», επεσήμαναν από την εταιρεία. Τονίστηκε πως δεν θα μπορούσε να υπάρχει διαρροή αερίου από τον συγκεκριμένο καταναλωτή. «Ο μετρητής στον συγκεκριμένο πελάτη είχε αφαιρεθεί από το περασμένο καλοκαίρι», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Εντός της ημέρας και ανάλογα με την εξέλιξη των ερευνών, αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις από την εταιρεία.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ