Ζουράρις: Δεν ανακαλώ το μ@λ@κες, ας έρθουν να καταθέσουν πρόταση μομφής - iefimerida.gr

Ζουράρις: Δεν ανακαλώ το μ@λ@κες, ας έρθουν να καταθέσουν πρόταση μομφής

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις με νέες δηλώσεις του επιμένει στον χαρακτηρισμό «μ@λ@κες» που χρησιμοποίησε αναφερόμενος σε όσους αποκαλούν «δικτάτορα» τον Φιντέλ Κάστρο.

Ο κ. Ζουράρις σχολιάζοντας στον REAL FM το κάλεσμα του Σταύρου Θεοδωράκη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την κατάθεση πρότασης μομφής σε βάρος του, απάντησε πως αυτή ακριβώς είναι η ουσία της Δημοκρατίας και πως η πρόταση μομφής είναι ευπρόσδεκτη.

«Αγωνίστηκα σε όλη τη ζωή μου για να μπορεί ο κ. Τσακυράκης να με βρίζει» ανέφερε ο κ. Ζουράρις απαντώντας στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Στ. Τσακυράκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε: «Βαριέται ο διαχρονικά αχαΐρευτος τεμπέλης του Κολωνακίου, που τσαλαβούτηξε σε διάφορα κόμματα επί δεκαετίες παίζοντας πάντα τον ίδιο ρόλο του τσαρλατάνου διανοούμενου» και ζήτησε πρώτος να κατατεθεί πρόταση μομφής, την οποία και υιοθέτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζουραρις μαλάκες Φιντέλ Κάστρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ