Για πρώτη φορά στο φως: Η σύντροφος του Χίτλερ γυμνή [εικόνες] - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά στο φως: Η σύντροφος του Χίτλερ γυμνή [εικόνες]

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδημοσίευτες φωτογραφίε από ιδιωτικές στιγμές της συντρόφου του Χίτλερ, Εύας Μπράουν, υποστήριξε ότι βρήκε συλλέκτης από την Αυστρία.

Οι φωτογραφίες δεν έχουν αποδειχτεί ότι απεικονίζουν την Μπράουν, ωστόσο η γυναίκα που απεικονίζεται σε αυτές της μοιάζει καταπληκτικά. Οι γνώμες των ιστορικών διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν ότι πράγματι αυτή η γυναίκα είναι η Εύα Μπράουν και άλλοι λένε ότι ενδέχεται να είναι κάποια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ. Άπαντες συμφωνούν ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από την εποχή εκείνη.

Για πρώτη φορά στο φως: Η σύντροφος του Χίτλερ γυμνή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη μία φωτογραφία, η Εύα Μπράουν, ολόγυμνη απολαμβάνει τον ήλιο στη φύση, μη κρύβοντας καμία λεπτομέρεια του γυμνού κορμιού της.

Για πρώτη φορά στο φως: Η σύντροφος του Χίτλερ γυμνή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην άλλη φωτογραφία φαίνεται να εξερευνά γυμνή την παραλία στη Black Lake.

Ο συλλέκτης που αγόρασε τις φωτογραφίες από την αντικερί του Stefan Kreuzmayr, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, μιλώντας στη γερμανική Bild υποστηρίζει φυσικά ότι στις φωτογραφίες απεικονίζεται η σύντροφος του Χίτλερ. «Μελέτησα όλες τις φωτογραφίες της Εύα Μπράουν που μπόρεσα να βρω. Μπορείς να δεις καθαρά, ότι όντως είναι η ίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο άθρωπος που πούλησε τις φωτογραφίες στον 30χρονο Γερμανό εξήγησε στην Bild πώς έφθασαν στα χέρια του οι φωογραφίες: «Πριν από 9 χρόνια, μία γυναίκα ήρθε στο μαγαζί μου. Είχε στην κατοχή της ένα ολόκληρο κουτί από φωτογραφίες της γυναίκας αυτής. Τις είχε βρει στη σοφίτα του σπιτιού της και αναγνώρισε στο πρόσωπο της εικονιζόμενης την Εύα Μπράουν».

Για πρώτη φορά στο φως: Η σύντροφος του Χίτλερ γυμνή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1943, όταν τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, η Εύα Μπράουν ζούσε ήδη αποκλεισμένη στην καλοκαιρινή κατοικία που της είχε διαθέσει ο Αδόλφος Χίτλερ. Από το σημείο εκείνο, υπάρχει μία λίμνη σε απόσταση 79 χιλιομέτρων.Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύα Μπράουν Αδόλφος Χίτλερ Χίτλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ