Κροκόδειλος άρπαξε μηχανή κουρέματος του γκαζόν [βίντεο] - iefimerida.gr

Κροκόδειλος άρπαξε μηχανή κουρέματος του γκαζόν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας κροκόδειλος μήκους 5 μέτρων και βάρους 500 κιλών που φιλοξενείται σε πάρκο κοντά στο Σίδνεϊ, προκάλεσε σήμερα πανικό στους φύλακες όταν άρπαξε την μηχανή κουρέματος του γκαζόν, την έσυρε μέσα στην πισίνα και δεν την άφηνε με τίποτα.

Οι άνθρωποι του πάρκου προετοίμαζαν τον χώρο για την άφιξη τηλεοπτικού συνεργείου όταν ο Έλβις ο κροκόδειλος άρπαξε τη μηχανή και δεν την άφηνε, μέχρι που οι φύλακες του πάρκου τον ξεγέλασαν δίνοντάς του κρέας καγκουρό. Ο Έλβις τελικά άφησε την μηχανή, ωστόσο έχασε μερικά από τα επτά εκατοστών δόντια του, τα οποία είχαν καταστραφεί από τις λεπίδες του μηχανήματος.

Το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο ο φύλακάς του με το κινητό, ο οποίος διευκρίνισε ότι «στους κροκόδειλους ξαναφυτρώνουν τα δόντια, οπότε (ο Έλβις) δεν υπέστη μόνιμη βλάβη», σε αντίθεση με τη μηχανή του γκαζόν που καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Έτσι κάνουν οι κροκόδειλοι. Όταν αρπάζουν κάτι, το κρατάνε και είναι επικίνδυνο να προσπαθήσεις να τους το πάρεις», είπε στη Χέραλντ Σαν η εκπρόσωπος του Αυστραλιανού Πάρκου Ερπετών Λίμπι Μπέιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ